Skip to main content

Novosti

Autoput E763

Autoput E763 je deo koridora koji je u ovom trenutku jedan od najvaznijih infrastruktrunih projekata u Srbiji i jugoistočnoj Evropi. Omogućavaće vezu Beograda i Zapadne Srbije čime će buduće odvijanje saobraćaja biti efektnije , a prolaz kroz gradski deo autoputne trase izbegnut.

Stravaco doo Srbija je ugovorila izvođenje zemljanih radova (nasip na autoputu) i drenažne radove na deonici km 19+000 do 22+516 gde je vodeći izvođač Kineska kompanija CCCC. Radovi se očekuju da budu izvedeni u periodu ‎2018-2019 godine.

Cilj: savršen rad

Od prvog trenutka želimo da naši klijenti izraze svoje zadovoljstvo u razgovoru sa nama. Cilj nam je kako zadržavanje straih, tako i pridobijanje novih klijenata.

Svesni smo da samo veštine u iznođenju radova nisu dovoljen za savršeno funkcionisanje. potreban je i savršen menadžment, neprekidna komunikacija i stremljenje ka ciljevima.

Od početka rada naše kompanije zahtevali smo da zaposleni budu sposobni i pametni profesinalci, ne samo na osnovu formalnog znanja stečenog školovanjem i radom već i na osnovu sposobnosti rešavanja problema u konkretnim situacijama.

Srpsko tržište je atraktivno za sve

Veoma smo ponosni što su dugi pregovori porodice Vasi i rukovodstva italijanske ST3 grupe prošli u najboljem redu. Na osnovu istraživanja tržišta usvojen je stav Stravaco-a o potrebi osnivanja zajedničke kompanije sa sedištem u Srbiji koja bi doprinela dobrobiti i razvoju obe strane.


Sve više ljudi shvata potencijaln srpskog tržišta i uočljiv je sve veći dolazak stranih investitora.